Egy – egy adag: 17 kcal, 4 g szénhidrát.
Hozzávalók két személyre:
Hozzávalók két személyre:
- 400 g marhacsont,
- 100 g sárgarépa,
- 50 g fehérrépa,
- fél fej vöröshagyma,
- fél fej karalábé,
- fél zöldpaprika,
- 2 gerezd fokhagyma,
- vegeta,
- sáfrányos szeklice,
- pertezselyemzöld,
- negyed zeller,
- só,
- bors.
A marhacsontot jól megmossuk, kb. másfél ótrát főzzük. Közben a sárgarépát, a zellert, a fehérrépát hosszában, a karalábét, a hagymát karikára vágjuk, és meghintve sáfrányos szeklicével, vegetával, petrezselyemzölddel, teflonedényben pároljuk kevés vízven, lepirítjuk, majd hozzáadjuk a csonthoz, és még kb. 30 percig együtt főzzük. Tálalás előtt leszűrjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése