4 adag: Kalória: elhanyagolható.
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 50-60 dkg marha húsos csont,
- 30 dkg vegyes zöldség,
- néhány tisztított gombafej,
- 2-3 ek zöldborsó,
- 1 fej vöröshagyma,
- 1-3 fokhagyma,
- 2-3 kimagozott zöldpaprika,
- 1-2 paradicsom,
- 10-15 dkg karfiol,
- negyed karalábé,
- só.
Ugyanúgy készítsük mint a húslevest, a zöldségeket 1 órai főzés után tegyük bele, (így nem főnek szét), akkor kész, ha a hús könnyen leválik a csontról. Melegen, vagy hidegen csészében (1 ek paradicsom-ivólével elkeverve) tálalhatjuk. A főtt húst és a zöldségeket más ételek készítésénél használjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése