a csirkesütéshez:
- csirkecomb
 - vegeta
 - bors
 - pirospaprika
 - zacskó a sütéshez
 
- csiperke
 - só
 - zsírszegény sajt
 - sütőpapír
 
- fagyasztott mexikói zöldség
 - só
 
A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, megmossuk, zacskóba tesszük és hozzáadjuk a fűszereket. Sütőbe toljuk és megsütjük. Kb. 30 perc alatt készül el. Nem kell hozzá se vizet, se zsiradékot adni.
A gombát megtisztítjuk, a szárát kivesszük, minden kalapot megsózunk, teszünk bele egy kevés zsírszegény sajtot és sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütjük.
A fagyasztott mexikói zöldséget kevés vízben, megsózva megpároljuk.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése