2011. január 9., vasárnap

Csirkecomb gombával és mexikói zöldséggel

Hozzávalók:
a csirkesütéshez:
  • csirkecomb
  • vegeta
  • bors
  • pirospaprika
  • zacskó a sütéshez
a gombához:
  • csiperke
  • zsírszegény sajt
  • sütőpapír
a zöldséghez:
  • fagyasztott mexikói zöldség
A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, megmossuk, zacskóba tesszük és hozzáadjuk a fűszereket. Sütőbe toljuk és megsütjük. Kb. 30 perc alatt készül el. Nem kell hozzá se vizet, se zsiradékot adni.
A gombát megtisztítjuk, a szárát kivesszük, minden kalapot megsózunk, teszünk bele egy kevés zsírszegény sajtot és sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütjük.
A fagyasztott mexikói zöldséget kevés vízben, megsózva megpároljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése