- 1,6 kg csirkemell filé,
- 60 dkg ananász karika,
- 25 dkg trappista sajt,
- 1 csomag sültcsirke fűszerkeverék,
- 1,5 dl olíva olaj,
- 8 dkg liszt,
- 80 dkg rizs,
- 3 dkg kurkuma,
- 15 dkg sárgarépa kocka,
- 1 fej saláta díszíteni,
- 4 dkg só
A csirkemell filét 8 dkg-os szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk enyhén sózzuk, lisztben megforgatjuk és felforrósított olívaolajban sütjük, közben megszórjuk fűszerkeverékkel. Tálalásig benne hagyjuk az olajban. Kurkumával, sárgarépakockával, sóval ízesített párolt rizst adunk hozzá. Felkarikázott ananászt teszünk a tetejére és sajttal lereszeljük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése