2011. január 28., péntek

Sajtleves pirított kenyérkockával

Hozzávalók 4 személyre:
  • 12 dkg Tenkes sajt,
  • 2 tojássárgája, 
  • 120 ml kefir, 
  • 2 ek. olaj, 
  • 1 ek. liszt, 
  • só, 
  • ételízesítõ,
  • 12 dkg rozskenyér.
Világos rántást készítünk, amihez hozzáadjuk a reszelt sajtot, majd felengedjük vízzel. Ételízesítõvel, sóval ízesítjük és felforraljuk. A tojássárgáját összekeverjük a kefirrel és tálalás elõtt a forró, de nem fõvõ levesbe keverjük. Pirított kenyérkockákkal tálaljuk. 

Egy adag energiatartalma: 274 kcal; egy adag szénhidráttartalma: 20 g

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése