2010. december 29., szerda

Ananászos csirkemell

Hozzávalók:
  • 1,6 kg csirkemell filé,
  • 60 dkg ananász karika,
  • 25 dkg trappista sajt, 
  • 1 csomag sültcsirke fűszerkeverék,
  • 1,5 dl olíva olaj, 
  • 8 dkg liszt, 
  • 80 dkg rizs, 
  • 3 dkg kurkuma, 
  • 15 dkg sárgarépa kocka, 
  • 1 fej saláta díszíteni, 
  • 4 dkg só

A csirkemell filét 8 dkg-os szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk enyhén sózzuk, lisztben megforgatjuk és felforrósított olívaolajban sütjük, közben megszórjuk fűszerkeverékkel. Tálalásig benne hagyjuk az olajban. Kurkumával, sárgarépakockával, sóval ízesített párolt rizst adunk hozzá. Felkarikázott ananászt teszünk a tetejére és sajttal lereszeljük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése