2010. december 29., szerda

Kentucky csirkeszárnyak

Hozzávalók:
  • csirkeszárnyak, 
  • 1 evőkanál Erős Pista, 
  • 2 evőkanál Édes Anna, 
  • fél evőkanál csirke fűszersó, 
  • 4 evőkanál olaj

A szárnyakat megtisztítom.
Pácot készítek: 1 evőkanál Erős Pistát, 2 evőkanál Édes Annát és fél evőkanál fűszersót összekeverek. Beleforgatom a szárnyakat a pácba, majd zacskóba helyezem őket, és beteszem a mélyhűtőbe. (Szerintem a mélyhűtőben pácolódnak a legjobban a húsok.) 1-2 nap múlva kiveszem, kiolvasztom. Előmelegített sütőben először alufólia alatt puhíjuk, majd grillezzük. Akkor jó, ha a szárnyak csücske letörik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése