2010. december 28., kedd

Narancsbőr ellen

A zöldséglevessel nemcsak a beleit tehermentesíti, hanem a bőrének is jót tesz.  Súlyos cellulitisz esetén leves- vagy kásakúrát szoktak ajánlani. Narancsbőr kezelése esetén  alapvető követelmény, hogy sok folyadékot igyunk, mivel a víz segít a szervezetből kiüríteni a méreganyagokat. A legjobb, ha már nagyon fiatal korban hozzászoktatjuk a gyerekeket a rendszeres testmozgáshoz, és az egészséges ételekhez, mivel már serdülőkorban viszonylag véglegesnek tekinthető a zsírsejtek száma.


A comb, a csípő, és a derék masszírozását magunk is könnyen megoldhatjuk.  Elegendő hozzá egy masszírozó kefe, vagy egy elektromos masszírozó öv, amellyel napi szinten átmozgathatjuk az izmainkat, és célzottan foglalkozhatunk a kritikus területekkel. 

A koffein és más gyógynövények is hatékonyak a narancsbőr ellen.

A guarana, ami  a koffein növényi formája - természetes zsírégetőszer. A guaranát  más stimuláló növényekkel együtt alkalmazzák, így fokozva zsírégető tulajdonságait. Ilyen növény lehet például az alga, a borostyán, a gyermekláncfű, ezeket cellulitisz elleni krémekben, pakolásokban és narancsbőr elleni tapaszokban találjuk meg. Fogyaszthatunk is zsírégető hatású ételeket és italokat, mint például a zöld tea és az ananász.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése